Opvang bij Kindcentrum de Baayaert

Wij vinden het belangrijk om alle kinderen een veilige en fijne plek te geven op onze school. Vanaf 0 jaar kunnen kinderen naar onze school voor dagopvang of deelname aan de peutergroep, om daarna door te stromen naar onze kleutergroep. Eenmaal op de basisschool zorgen we ook graag voor jouw kind voor en na school.

Dagopvang

Sinds 9 januari 2023 bieden wij op onze locatie opvang aan voor de allerkleinsten. Bij kindcentrum De Baayaert kan je baby in alle rust komen spelen, slapen, eten en drinken. De baby’s en peuters op onze locatie worden door onze babyspecialisten gestimuleerd om nieuwe vaardigheden te leren. We kijken naar wat jouw kindje al kan en waar we net wat extra aandacht aan kunnen geven. Zo ontwikkelt je kind zich op eigen tempo.

Peutergroep

Vanaf 2 jaar is jouw peuter welkom om te komen spelen met andere peuters. Binnen een speciaal ingericht lokaal kunnen kinderen spelen en leren samen met de peuterleidster. Binnen zijn er leuke speelhoeken en kan jouw zoon of dochter lekker knutselen, enorm leuk maar ook goed voor de fijne motoriek. Door voor te lezen of liedjes te zingen, werken we aan de taalontwikkeling van jouw kleintje.

BSO

Als jouw kind op onze school zit zorgen we ook graag voor je kind buiten de schooltijden op de BSO (voor- en naschoolse opvang). In het BSO-lokaal op onze school kunnen de kinderen ontspannen na een drukke schooldag en samen met andere kinderen aan allerlei leuke en leerzame activiteiten meedoen.

KindCentra OBO heeft een nauwe samenwerking met Kinderopvangorganisatie Kibeo. Kibeo verzorgt per 1 januari 2020 de opvang voor vijf locaties; OBS de Klimroos, Bergop, Springplank, De Boemerang en de Baayaert. Op die manier bieden we goede kinderopvang aan, zorgen we voor stabiliteit voor de kinderen en maken we de overgang van de opvang naar het basisonderwijs zo laagdrempelig mogelijk.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Ga dan naar kibeo.nl/kindcentra-obo of kom eens langs voor een rondleiding! Je kunt een rondleiding aanvragen via info@baayaert.nl. We maken graag kennis met je/jullie!

Buitengewoon onderwijs en opvang!