Kennismaken en inschrijven

Uw kind mag voor het eerst naar de basisschool. Voor u en uw kind is dat een grote stap, één waar u natuurlijk best trots op bent. Het betekent dat uw kind alweer zo “groot” is, maar het houdt ook in dat u een gedeelte van de opvoeding moet overlaten aan anderen. Daarom wilt u graag weten welke school het beste past bij uw gezin, uw kind(eren) en hoe uw kinderen er begeleid worden.

Welke stappen kunt u zetten als u uw kind wil aanmelden op de Baayaert?

De beste manier om de school goed te leren kennen is om binnen te komen kijken. U krijgt dan de beste indruk van de sfeer en aanpak op de school. Om die reden plannen we kennismakingsgesprekken en rondleidingen bij voorkeur ook onder schooltijd. Wilt u eens binnen komen kijken, dan kunt het beste een mail sturen aan de directeur via info@baayaert.nl of telefonisch contact opnemen via 0165-303370.

Welke stappen kunt u zetten als u uw kind wil aanmelden op de Baayaert?

De basisschooltijd is een belangrijke periode van het leven. Zowel voor de kinderen als voor u. Iedere schooldag gaan de kinderen naar de basisschool en zijn daar vele uren toevertrouwd aan de professionele zorg van de leerkrachten.
Als ouders wil je een fijne school voor je kind. Het is ook niet niks, zo’n overstap van de vertrouwde thuissituatie naar een school. Hoe weet je nou of het wel de juiste plek is voor je kind? En als er meer scholen bij elkaar in het dorp staan waar ga je dan op letten? Wordt je kind wel gezien? Iedere ouder staat voor deze keuze.

Inschrijven

Het formulier op deze pagina kan worden ingevuld om uw kind aan te melden voor onze school, dit is nog geen definitieve inschrijving. Na het aanmelden nodigen wij jullie graag uit voor een bezoek aan onze school. Is er een klik en kunnen wij voldoen aan alle onderwijsbehoeften van jullie kind? Dan heten wij jullie nogmaals welkom en zullen wij het inschrijfformulier toesturen.

Als u besluit uw kind niet in te schrijven op onze school of wij geven aan niet te kunnen voldoen aan de onderwijsbehoefte, dan zullen de gegevens uit het formulier verwijderd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Personalia leerling

DD dash MM dash JJJJ
Broers of zussen op school?
Indien van toepassing ook graag de naam van de school noteren

Personalia verzorger(s)

Wettelijke verzorger
Wettelijke verzorger

Overige vragen

Verwacht u dat er extra ondersteuning nodig zal zijn?*
Zo ja, geeft u dan een toelichting onderaan het aanmeldformulier
Is er sprake van een VVE indicatie?*
Toestemming

Toelichting

Noteert u hieronder de naam en contactgegevens van de (onderwijs)organisatie(s) waar het kind nu mee verbonden is. Denk aan kinderdagverblijf, basisschool en overige hulpverleners.

Vul de naam, plaatsnaam en telefoonnummer van de instantie in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.